Kontakt - Dejting - 40pluskontakt
40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40
Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?

Logga in här
Login:
Lösen:
Kom ihåg
Har du glömt användarnamn eller lösenord så klicka här

 
 
Upprätta en gratis profil
- det tar bara 1 minut!
Mitt kön:
Jag bor i:
Jag söker:

Hur ska man kontakta intressanta personer på 40pluskontakt?


Målet med nätdejting är naturligtvis att hitta en dejt, som i framtiden kan bli en bra partner. Och efter att ha gått igenom mängder av dejtingprofiler, kommer du antagligen att vilja kontakta en möjlig kandidat. Då är frågan, hur man på bästa sätt tar den första kontakten.

Om du är en man som söker en kvinnlig partner, är det viktigt, att du kommer ihåg, att attraktiva kvinnor får hundratals förfrågningar från intresserade friare. Därför ska din förfrågan stå ut från mängden, om du vill ge dig själv några förhoppningar om att hon väljer just dig som sin nätflirt och framtida dejt.

Hur skriver man då det perfekta meddelandet till en potentiell flirt på 40pluskontakt?
Först och främst ska meddelandets rubrik vara originell och spännande. Tänk dig en inkorg på en datingsida, som är full av olästa meddelanden från potentiella flirtar. Vilket meddelande skulle du läsa först? Troligen det, som skiljer sig från mängden.

Därnäst ska du skriva själva meddelandet. Smakfull humor är alltid en bra strategi, när man ska kontakta en framtida partner - det samma gäller för små, subtila komplimanger. Dock är det i detta sammanhang avgörande, att komplimangerna varken verkar sliskiga eller klichéartade, vilket ofta blir fallet när berusade singlar försöker få till det under en utekväll.
Men eftersom du sysslar med nätdejting är det andra regler som gäller.

Ytliga konversationer är i stort sett överflödiga, eftersom du kan läsa dig fram till massor av information om din potentiella flick- eller pojkvän på hennes eller hans dejtingprofil. När du tar kontakt har du därför möjlighet att inleda samtalet på ett djupare plan än vad som normalt är fallet när man dejtar.
Dock ska du vara försiktig med att inte överväldiga din nya kontakt med en lång predikan om din syn på barnuppfostran - även om du på dejtingprofilen kan läsa att han eller hon är redo att få barn.
Det kan nämligen verka skrämmande, när en främmande person på en dejtingsajt skriver meddelanden på ett sätt som om ni redan känner varandra, bara för att ni har läst igenom varandras dejtingprofiler.

Med detta sagt är det alltid bäst att prova sig fram. Om du är mycket aktiv på dejtingsajten och skickar meddelanden till mängder av potentiella dejter, ökar naturligtvis också dina chanser att någon av dem svarar.

Dessutom kommer du inom kort tid få en känsla för vilken typ av meddelande som fungerar bäst för dig på dejtingsajterna. Och om du inte når framgång med din nätdejting direkt, så får du inte låta det påverka dig.

Nätdejting kan vara en snabb väg till en lyckad parrelation, men lika ofta blir det en långdragen process. Därför måste du beväpna dig med tålamod och acceptera, att det kan ta tid att hitta denna speciella någon du är ute efter.

Och vem vet?
Kanske är det egentligen bara små finjusteringar på din dejtingprofil, som gör den stora skillnaden.


Mer om 40plus | 40plus Belgien | 40plus Danmark | Kontakta 40plus | Sitemap


© Copyright 2006 - 2019 - 40pluskontakt och Cyberfusion ApS - Hur ska man kontakta intressanta personer på dejtingsajten?


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.