Kontakt - Dejting - 40pluskontakt
40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40
Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?

Logga in här
Login:
Lösen:
Kom ihåg
Har du glömt användarnamn eller lösenord så klicka här

 
 
Upprätta en gratis profil
- det tar bara 1 minut!
Mitt kön:
Jag bor i:
Jag söker:

Match finns på många dejtingsajter

Att koppla samman personer som borde vara intressanta för varandra genom matchningsmetoder är ingen ny teknik. Faktiskt var många av de första dejtingsajterna på nätet baserade på just denna metod. Det som är bra med match är inte bara att man träffar intressanta personer, utan också att man inte behöver spendera mycket tid på att hitta dem!

Med match behöver man bara logga in på dejtingsajten en stund varje kväll och gå igenom de redan framtagna förslagen. Därför lämpar sig matchningsfunktionen i hög grad för den som är upptagen, och helt enkelt inte har tid att lägga flera timmar om dagen på att inleda konversationer med allt och alla.

Alternativet till match är nämligen, att man själv ansvarar för att leta upp nya intressanta människor. Man ska själv se till att spana efter människor, över hela dejtingsajten, för att hitta lämpliga personer att inleda konversationer med. Dessutom är det helt upp till en själv att få kontakten att leda någonstans. Med hjälp av match får man en lista på personer som har samma intressen som en själv och som verkar passa en själv även när det handlar om andra personlighetsdrag. Man får också goda uppslag för idéer för den första dejten. Blir man matchad med en person på grund av ett gemensamt intresse av att jogga på landsbygden får man en idé till en dejt helt gratis!

Match är i dag en accepterad teknik för att koppla samman personer på dejtingsajter. Därför använder nästan alla dejtingsajter just match, även om tekniken dock på de flesta sajter ses som ett alternativ till det vanliga sättet att dejta. De bästa dejtingsajterna på nätet är de som erbjuder både match och vanlig dejting för att skapa kontakter - gör själv ditt val och dejta på det sätt du önskar, på dina favoriter bland dejtingsajterna. Med eller utan match!


Mer om 40plus | 40plus Belgien | 40plus Danmark | Kontakta 40plus | Sitemap


© Copyright 2006 - 2019 - 40pluskontakt och Cyberfusion ApS - Match finns på många dejtingsajter


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.