Kontakt - Dejting - 40pluskontakt
40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40
Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?

Logga in här
Login:
Lösen:
Kom ihåg
Har du glömt användarnamn eller lösenord så klicka här

 
 
Upprätta en gratis profil
- det tar bara 1 minut!
Mitt kön:
Jag bor i:
Jag söker:

Seniordejting


Seniordejting är ett tryggt sätt att lära känna nya intressanta personer. Du kan sitta hemma i soffan eller på något annat trevligt ställe och via Internet komma i kontakt med - eller bli kontaktad av - andra seniordejtare.

Seniordejting är dejting på dina villkor
Seniordejting är snabbt och enkelt - du börjar med att fylla i en profil, och sedan kan du börja dejta. De finns två sätt att komma i kontakt med andra seniordejtare, och vilket du väljer, är helt upp till dig:
Du kan automatiskt bli matchad med andra profiler mot bakgrund av exempelvis ålder, karaktärsdrag och intressen. På så sätt blir din seniordejting enkel och tidsbesparande i den stressiga vardagen.

Du kan själv titta på andra profiler och besluta dig för, vilka andra användare du vill ta kontakt med. På så sätt blir din seniordejting mer personlig och mer anpassad till dig, som har lite mer tid i vardagen.

I och med att seniordejting sker över Internet kan du alltid säga nej till en invit, utan att du riskerar att stöta ihop med en person du har skrivit till, om han eller hon inte var den typ av kontakt som du sökte. Om ni tvärtom är kompatibla och får en bra kontakt, har du en grundläggande kunskap om personen, om ni ska träffas i verkliga världen, och du riskerar inte att drabbas av det obehag som kan uppstå vid exempelvis en blind date.

Seniordejting kan ge dig någon att dela livet med
Genom seniordejting får du en diskret och samtidigt effektiv väg till att träffa en annan människa att dela såväl lyckliga som mer krävande livssituationer med. Seniordejting är både för nybörjare och dem, som har provat nätdejting tidigare.

Vad väntar du på?
Din seniordejting kommer inte av sig själv, du måste också själv vara aktiv. Det finns ett ordspråk som heter "Övning ger färdighet" och precis så förhåller det sig med seniordejting. Ställ dig själv frågan: "Vad är det värsta, som kan hända?" och uppväg det mot att hitta en riktigt trevlig person som kan vara just den rätta för dig. Den möjligheten missar du, om du inte lämnar startblocken och fortsätter att vara tveksam med att komma igång.

Seniordejting är för dig och mig. Tillsammans kan det bli "vi".


Mer om 40plus | 40plus Belgien | 40plus Danmark | Kontakta 40plus | Sitemap


© Copyright 2006 - 2019 - 40pluskontakt och Cyberfusion ApS - Säker nätdejting


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.