Kontakt - Dejting - 40pluskontakt
40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40
Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?

Logga in här
Login:
Lösen:
Kom ihåg
Har du glömt användarnamn eller lösenord så klicka här

 
 
Upprätta en gratis profil
- det tar bara 1 minut!
Mitt kön:
Jag bor i:
Jag söker:

Traditionell dejting jämfört med nätdejting

Dejting är inget nytt begrepp - vi har bara inte kallat det för "dejting" förut. Det var framför allt med internets intåg, där en helt ny dejtingvärld öppnade sig, som det blev känt att det att träffa andra människor med syftet att inleda en relation, kallas att "dejta". Under lång tid har människor träffat varandra i vardagen. Kanske träffade man en framtida partner i mataffären, på gymmet eller på bion. Men tiderna förändras, och i dag är det i hög grad på nätet, genom nätdejting, som folk finner varandra. Här har vi samlat några argument för varför det är värt att prova nätdejting.

Nätdejting sparar tid
Om du vill träffa en framtida partner i verkliga livet, kan det ta lång tid. Här ska du delta i otaliga sociala evenemang eller tillbringa mycket tid i gymmet för att komma i kontakt med intressanta personer. Så är det inte med nätdejting. Med nätdejting pratar du redan från första början med personer, som är intresserade av dejting - precis som du. Du kan alltså använda din tid mycket mer effektivt på nätet, eftersom också de andra personerna här söker en dejt. Samma garanti har du inte om du träffar någon i mataffären, då hon eller han utan tvekan redan har både partner och barn. Med nätdejting förhåller det sig på ett helt annat sätt.

Nätdejting kostar mindre
Detta är ett mycket cyniskt sätt att betrakta dejting, men inte desto mindre är det sant: Träffar du en person i verkliga livet, kommer nästa steg ofta att vara ett par restaurangbesök för att lära känna varandra och skapa en grogrund för framtida möten. Även om ni har möjlighet att inleda relationen på detta sätt även via nätdejting, är det vanligast att ni lär känna varandra genom skärmen i stället.

Många av de som föredrar dejting på nätet, börjar lite smått med med telefonsamtal, videosamtal och massor av SMS med potentiella partners. Detta är - i varje fall på kort sikt - mycket billigare än att gå på restaurang och bio flera gånger. Det uppväger otvivelaktigt också de relativt små avgifter, som de stora dejtingsajterna ibland tar ut av sina medlemmar.

Nätdejting för oss vanliga dödliga
Runt omkring oss finns personer, som inte behöver nätdejting. De kan nämligen träffa sin idealpartner på en promenad genom parken. Dessvärre är dessa personer mer untantag än regel, varför den svenska befolkningen har tagit nätdejtingen till sina hjärtan.

Med nätdejting kan du - även om du är ganska normal - lätt komma i kontakt med dejtingintresserade personer från såväl det motsatta könet som samma kön som du själv. Genom nätdejting har du också möjlighet att ge ett annat första intryck, än du normalt skulle göra.

När vi träffar någon "i det verkliga livet", är det första intrycket som räknas. Man har bara några sekunder på sig att göra ett första intryck - därefter har intrycket bränt sig fast i medvetandet på den man dejtar. Med nätdejting har man större möjlighet att kontrollera det första intrycket, så att man inte blir bortsorterad på grund av en dålig rakning eller konstig frisyr varje gång. Med nätdejting kan man bestämma själv - och det är många svenskar mycket glada för!


Mer om 40plus | 40plus Belgien | 40plus Danmark | Kontakta 40plus | Sitemap


© Copyright 2006 - 2019 - 40pluskontakt och Cyberfusion ApS - Säker nätdejting


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.