Kontakt - Dejting - 40pluskontakt

Logga in här om du har en profil
   
Kom ihåg  

Är du en ny användare?
Skapa en profil och hitta kärlek, nya vänner och mycket mer!

» Klicka här

 
 

Om 40pluskontakt

40pluskontakt kom till utifrån min egen önskan om en intresse-, dejting-, hobby- och myssida för människor över 40 år. Jag var klar över att det fanns några webbplatser av det slaget, men i mina ögon fattades något som jag inte kunde sätta fingret på. Jag saknade bland annat en större användarvänlighet och en större seriositet. Dessutom ville jag ha mer mys! Så jag beslutade mig för att skapa en sida på nätet med den kvalitet jag efterlyste, och se vad som kom fram under den processen.

40pluskontakt.se är inte 'bara' en dejtingsida.
 
Här inbjuds till kommunikation på många nivåer.
Många människor lever i en stressig vardag, och kanske har vi inte lust, eller så orkar vi inte gå på krogen eller på uteställen m.m. för att få vårt behov av social samvaro uppfylld.
Men förhoppningsvis har du tid till att sätta dig framför datorn med en kopp kaffe eller annat, och få en trevlig pratstund med andra människor som du delar intressen med.
På 40pluskontakt är det finns möjligheter för flera former av kontakt, både den vänskapliga och den mera amorösa.

Internet är en del av framtiden

Förr i tiden hade vi andra möjligheter för kommunikation än vi har idag.
Då var det personer i närsamhället och våra familjer vi hade mest kontakt med, men med datorn och Internet har det hänt en hel del.
Möjligheterna är nästan obegränsade, och 40pluskontakt är en av dessa möjligheter. 


Mer om 40plus | 40plus Belgien | 40plus Danmark | Kontakta 40plus | Sitemap


© Copyright 2006 - 2019 - 40pluskontakt och Cyberfusion ApS - dating, dejting, kontakt og match


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.