Regler / villkor

Här på 40pluskontakt strävar vi efter att följa de vanliga reglerna för god uppförsel och ordning.
Var vänlig att kontakta oss om du ser eller upplever att regler och villkor ej följs.
Kom ihåg att titta på regler och villkor med jämna mellanrum. Vi förbehåller oss rätten att lägga till
och rätta i reglerna om vi anser det nödvändigt.
Vid din medlemsanmälan på 40pluskontakt.se accepterar du att följa dessa regler.

Vi är helt emot följande:

- Rasistiska uttalanden samt förtal av människor med annan etnisk bakgrund. All kommunikation ska ske med respekt för andra människor.

- Skvaller. Vi accepterar inga diskussioner om andra människors privatliv och förhållanden. I detta ligger också att inte avslöja telefonnummer, namn, e-postadresser, osv.

- Alla former av pedofilt innehåll.

- Svordomar och fula ord som kan vara anstötliga.

- Profiltext och profilnamn som anspelar på alla former av exotisk sex. Vi hänvisar till andra sidor som används till denna form av kontakt.

- Sexuellt innehåll (pornografiska bilder/nakenbilder och andra oanständiga bilder - även när det gäller privatbilder).

- Undergrävande verksamhet, samt förtal vad gäller 40pluskontakt.se.

- Att företag och privatpersoner gör reklam för produkter och service i profiltext och/eller genom skriftlig kontakt med andra användare. Kontakta oss, så kan vi komma överens om reklamplats till ett rimligt pris. 

- Ovidkommande meddelanden eller brev. Vi koncentrerar oss på positiv kommunikation och inget annat.

- Rykten och personliga angrepp av alla slag. Gäller också i forum, dagböcker och chattrum.

- Att offentliggöra privat mailkorrespondens, med mindre att de(n) inblandade har gett tillåtelse till det.

- Propaganda av allehanda slag, även politisk och religiös.

- Att du har mer än en (1) profil på 40pluskontakt.se.

- Att utge telefonnummer, adress, e-postadress och annat som kan identifiera dig för de andra användarna. Var uppmärksam på denna regel när du skriver din profil, deltar i chatten och i forumet.

- Att du lägger upp länkar eller referenser till andra webbplatser i dina texter. Detta gäller också foton och videoklipp.

- Vi förbehåller oss rätten att radera/ändra din profil och foruminlägg om texten innehåller reklam, kan tänkas väcka anstöt, är diskriminerande eller på annat sätt inte lever upp till vad vi menar är seriöst.

- Att du laddar ner/manipulerar andras fotografier utan personens medgivande.

- Att du överlåter ditt plusmedlemskap och därmed ditt bindande avtal på 40pluskontakt.se till en annan användare, detta eftersom ditt avtal är kopplat till dig personligen.

- Hotande beteende mot andra användare.

- Att använda 40pluskontakts interna meddelandefunktion till massutskick (spam), mailbombing och andra metoder för marknadsföring och värvning.

- Att chattrum, forum och shoutbox används till handel av någon form, förutom i forum för köp och sälj.

- Att värva personer till andra sidor, oavsett vad det handlar om.

OBS: Vi förmedlar tyvärr inte kontakt mellan utländska kvinnor och svenska män - och omvänt.

_________________________________________________________________________________________________

40pluskontakt er inte en sexsida. Det finns andra webbplatser på Internet för den typ av kontakt (!)
 
Blockera aldrig en administratör. Det är viktigt att vi kan komma i kontakt med dig.

Svara alltid en administratör, om du får ett meddelande.

Administratören kan vara tvungen att, vid anmälningar om problem i chatten, anonymt vara med i debatten en kort period. Naturligtvis är det bara i stora gemensamma rum, som vi kan delta, och vi kan inte se annat än det som skrivs där.

Efter det att du har fyllt i medlemsformuläret på 40pluskontakt.se får du ett välkomstmeddelande till din e-post. Vänligen uppge en korrekt e-postadress (den kan inte ses av andra användare).

Uppger du fel e-postadress har vi ingen möjlighet att hjälpa dig om du glömmer login och lösenord.

Spara bekräftelsemeddelandet som du får när du har betalat för ditt plusmedlemskap. Det gäller som kvitto och får inte raderas.

Vi på 40pluskontakt förbehåller oss rätten att agera, om reglerna inte efterlevs. Vi kan och vi kommer alltid avvisa användare som inte följer reglerna. Vid avvisning returneras pengarna för plusmedlemskap vid vissa fall. Ser vi att det förekommer trakasserier, kriminella aktiviteter eller
allmänt missbruk av 40pluskontakt, förbehåller vi oss rätten att kontakta advokat och polis.

Vi kan inte ställas till svars för andras missbruk av dina foton, din profiltext, dina chattinlägg och dina foruminlägg, varken inom eller utanför 40pluskontakt.

Avvisade användare från 40pluskontakt.se har 14 dagar på sig att överklaga.

Den gyllene regeln som gäller för alla tvister om regler och användning av 40pluskontakts tjänster är att 40pluskontakts administration har det sista ordet :-)

Kom ihåg: Dina inloggningsuppgifter är personliga. Upptäcker du att andra använder dina uppgifter, skriv till oss med detsamma. Vi spärrar dina uppgifter och ger dig nya. Skulle skadan redan vara skedd, kan vi inte hållas ansvariga för eventuella problem.

E-post
Den angivna e-postadressen ska tillhöra dig och får inte t ex vara lånad av vänner/bekanta.
40pluskontakt har rätt att skicka nyhetsbrev till din angivna e-postadress. Du kan emellertid be oss upphöra med utskicken genom att gå till ”Inställningar” eller genom att radera ditt medlemskap.
Andra användare kan aldrig se din e-postadress.

Upprättande av medlemskap
Upprättande av medlemskap får bara göras av dig personligen, inte av vänner eller bekanta. I det sistnämnda fallet kan publiceras uppgifter i din profil som du inte personligen kan stå för.

Foton
Din profilbild skall vara aktuell, föreställa dig själv och inte väcka anstöt på något sätt. Vi förbehåller oss rätten att radera profilfoton som inte visar dig personligen. Övriga foton kan visa vad som helst som du har lust att visa de andra medlemmarna, dock fortfarande med förbehåll att de inte är anstötliga och att bilderna inte är skyddade enligt upphovsrättsliga regler. Om du har tagit foton/bilder från en annan webbplats, ska det klart och tydligt framgå, att denna webbplats har gett tillstånd för spridning.
Bilder/foton får högst fylla 3 MB och skall vara i .jpg eller .png-format.

Foton tagna vid event
När du har accepterat dessa regler och villkor genom ditt inträde i 40pluskontakt.se, har du samtidigt givit ditt samtycke till att eventuella bilder på dig, tagna på ett event arrangerat av 40pluskontakt, blir publicerade på 40pluskontakt.se i bildgalleriet under rubriken ”event”. Lägg inte in foton i din dagbok utan att inhämta tillstånd från de andra deltagarna.

Foton till Galleri/Fototävling
Foton/bilder får INTE vara upphovsrättskyddade. Har du tagit bilder/foton från en annan webbplats ska det klart och tydligt framgå, att bilderna är offentliga och får spridas fritt. Här är t ex en sida där du kan ladda ner bilder gratis och lagligt, www.sxc.nu.
40pluskontakt kan inte ställas till svars för användarnas eventuella olovliga användning av foton och bilder i profiler, fotogallerier, samt i fototävlingen. ALLTSÅ: Se till att inte använda bilder som har copyright!

Säkerhet
Om du loggar in på 40pluskontakt på en dator som inte är din egen, t ex på bibliotek, på din arbetsplats med mera, så använd inte ”kom ihåg”/spara-funktionen. Om du gör det, kan andra se dina inloggningsuppgifter.

Din personliga information, som du uppger till 40pluskontakt när du skapar en användarprofil, är skyddad och säker hos oss. Ingen får del av din e-post och dina inloggningsuppgifter.

Affärsvillkor
Den dagliga driften sköts av Webbmastern och administratör ”Webmaster” samt ”admin”
Cvr-nr: 32269818 E-mail info@40pluskontakt.se
Webbplatsen 40pluskontakt.se är placerad på servrar som tillhör ActiveWebs.dk, Egå, Danmark.

Betalningsmetoder
Du kan betala ditt plusmedlemskap med flera olika kort samt via banköverföring. Betalningsmetoderna är helt säkra. ePay, som står bakom teknologin och betalningsmjukvaran, är godkänd av Euroline. De upplysningar du skickar, när du betalar med betalkort, kan uteslutande ses av Euroline.

Du har ingen ångerrätt när du köper plusmedlemskap. Läs mer under rubriken Affärsvillkor under betalningsdelen på 40pluskontakt.

Förpliktelser och rättigheter rörande 40pluskontakt
Vi gör allt vi kan för att säkerställa driftsäkerheten här på 40pluskontakt. Vi kontrollerar regelbundet webbplatsen för att granska om innehållet uppfyller våra regler. Driftstörningar, t ex om webbplatsen blir otillgänglig av någon orsak (allmänna avbrott, väderstörningar, etc.), kan vi inte ställas till svars för. Dataförlust som orsakats av ovan nämnda orsaker kan vi inte heller ansvara för. 40pluskontakt ansvarar inte heller för konflikter/meningsskiljaktigheter medlemmarna emellan.
40pluskontakt.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra, utvidga och inskränka de gratis tjänster som finns på webbplatsen. Var vänlig kontakta oss via vänstra menyn ”Kontakta oss” om du har något viktigt du vill lägga till i reglerna. Vi som driver 40pluskontakt finns tillgängliga en stor del av tiden och vi gör allt vi kan för att du ska kunna uppleva roliga och mysiga upplevelser här.

Personliga uppgifter
Alla personliga uppgifter blir behandlade förtroligt och diskret och lämnas inte ut till några som helst andra parter. Vi är, som alla andra som behandlar personuppgifter om användare, underkastade
PUL.

Ha det så trevligt på 40pluskontakt.se!


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.