Vänner på nätet! Söker du nya Vänner?  


Söker du nya Vänner? Använda 40pluskontakt
Vänskap lyfter oss upp, ger oss liv och en känsla av samhörighet!
En vän vill vara där, när du är ledsen, och när du är nöjd. Vänskap bygger på förtroende och kärlek och försvinnar inte.

På 40pluskontakt har du fina möjligheter för att möta nya vänner med samma intressen som du. Dessutom har vi ett bra forum med interessante ämnen som är en del av vardagen.

» Skapa en profil ved att klicka här

tomaslar

donaldoros

ART

Herr_Papphamm

untasty

darkdolly


Bli medlem idag
- det är gratis!
Mitt kön:
Jag bor i:
Jag söker:
  Redan medlem ? Klicka för login
» Mer om vänner på 40pluskontakt här
Om det är något här i livet som du inte kan få för många av, så är det vänner. Bra relationer med goda vänner berikar livet på många sätt. Med många vänner har du alltid någon att dela dina glädjeämnen, roliga minnen och upplevelser med. Skulle du behöva diskutera något bekymmer kan du vända dig till en vän för råd och tips på lösningar. Ibland är det också skönt att bara kunna prata ut med en god vän, som lyssnar på dig utan att förbehåll.

På 40pluskontakt.se kommer du lätt i kontakt med nya bekantskaper, som delar dina intressen, värderingar och förhållningssätt. På 40pluskontakt finns nämligen tusentals medlemmar som är ute efter att göra nya bekantskaper och träffa nya vänner. I grunden är 40pluskontakt en dejtingsajt, men som du vet är vänskap grunden till en sund och lycklig relation. Genom smarta matchningsfunktioner finner du de medlemmar som verkar passa dina intressen och värderingar.

Det finns många skäl till varför du kan önska att du hade fler vänner. Du kanske har en hobby som få av dina nuvarande vänner uppskattar, eller så har du precis flyttat till en ny stad. På 40pluskontakt hittar du lätt nya vänner att umgås med. Vet vem, kanske kan vänskapen även utvecklas till ett romantiskt förhållande!


För att göra det möjligt för dig att få tillgång till 40pluskontakts tjänster kommer den insamlade informationen att användas för 40pluskontakt.se. Information kommer aldrig att lämnas ut till tredje part. Du kan begära att få tillgång till information som lagras om dig och rätta eller radera information, eller förbjuda 40pluskontakt att använda information, genom att gå till "Redigera profil info" eller genom att skriva till 40pluskontakt support.